Honingzoet en zeezout in de sauna.

Wanneer u thuis een sauna heeft hoeft u geen kapitalen uit te geven aan cosmetica; u maakt gewoon uw eigen bodyscrub, snel en makkelijk, en heerlijk ruikend.
De zomer is voorbij en we zitten weer binnen. Langzaam verdwijnt onze gouden zomertint…
Maar geen nood! Stap in uw sauna; een snelle en prettige manier om uw huid te verwennen na een dag achter het computerscherm. Een half uur in de vochtige warmte geeft uw bloedcirculatie een geweldige opkikker, opent de poriën, en wanneer het zweet begint te druppelen krijgt uw huid een diepe intense reinigingbehandeling.

Dus; geen dure crêmes en huidbehandelingen – de sauna heeft een onbetaalbaar effect op de vitaliteit van uw huid.
Als u dit effect wilt maximaliseren hoeft u alleen maar een kijkje in uw keukenkast te nemen; neem honing en zeezout, meer heeft u niet nodig voor een smakelijke bodyscrub die perfect past in de sauna. U wacht tot het zweet begint te stromen, waarna u uw lichaam scrubt met zeezout.

Dit bevordert het zweten en heeft tegelijkertijd een peelend effect. Spoel het zout af onder de douche, ga terug de sauna in en maak de schoonheidskuur af door de honing te gebruiken als huidlotion. U kunt er ook voor kiezen de honing en het zout te mixen en zo uw huid te scrubben tijdens de sauna of erna in de douche. Welke methode u ook kiest, het resulteert in een zachte rozige huid die de hele dag heerlijk ruikt.