Een privé sauna thuis installeren is moeilijk noch tijdrovend. De kant en klare sauna Evolve wordt geleverd in een pakket en geassembleerd in minder dan een dag.

Droomt u van een eigen sauna? Een prachtige, warme plek om te ontspannen en nieuwe energie op te doen? Met onze nieuwe serie Evolve wordt droom werkelijkheid in een handomdraai. Het bouwen van een sauna is sneller en eenvoudiger dan veel mensen denken.

Tylo heeft veel tijd en energie gestoken in het creëren van complete, flexibele oplossingen die de installatie tot een plezier te maken. Met deze nieuwe sauna in onze stijlvolle serie Evolve neemt Tylo een nieuwe stap naar een strakker, stijlvoller ontwerp met Scandinavische boventonen.

Met elegante houten lambrisering en meubels in licht Espen is de Evolve het perfecte alternatief voor de moderne kenner. De Evolve is een package deal, en kiest u voor een standaard ontwerp, dan kunt u eenvoudig en gemakkelijk uw sauna direct bestellen in onze webshop. Het interieurpakket wordt geleverd inclusief beide banken en rugleuningen in Espen, de  verlichting klaar om te monteren achter de rugleuningen. Gedetailleerde montage-instructies zijn inbegrepen en complete installatie duurt minder dan een dag. De Evolve is ook beschikbaar als Flex en kan worden aangepast aan uw behoeften. Klinkt spannend? Laat ons u helpen de goede keuze te maken.

Wilt u meer weten? U bent altijd welkom in onze showroom.
Redactie Sauna & Stoom